Geoterm PDC – Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul de Internet www.geotermpdc.ro este un serviciu de informatii on-line furnizat de Geoterm PDC S.R.L.
Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea Site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.

Limite de utilizare

Continutul din paginile Site-ului este proprietatea Geoterm PDC S.R.L.
Continutul paginilor Site-ului www.geotermpdc.ro nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, fara a obtine in prealabil acordul scris al Geoterm PDC S.R.L., exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.
Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea Geoterm PDC S.R.L. sau a celor care au acest drept asupra lor. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul www.geotermpdc.ro, fara a obtine in prealabil acordul scris al Geoterm PDC S.R.L.

Limitari de responsabilitate

Informatiile din acest Site sunt furnizate cu buna credinta, iar Geoterm PDC S.R.L. le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile continute pe site-ul www.geotermpdc.ro sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Geoterm PDC S.R.L. Utilizarea datelor si a informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului. Geoterm PDC S.R.L. va face astfel incat informatiile continute de Site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Geoterm PDC S.R.L. este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii, datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.
Atunci cand informatiile publicate pe Site duc la terte surse, Geoterm PDC S.R.L nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.
Geoterm PDC S.R.L nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului Site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de Geoterm PDC S.R.L.
Informatiile si serviciile furnizate de catre Site-ul www.geotermpdc.ro nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Geoterm PDC S.R.L nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii.

Garantii oferite de utilizator

Accesand Site-ul www.geotermpdc.ro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste Geoterm PDC S.R.L. de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea Site-ului si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii Geoterm PDC S.R.L. ca si consecinta a utilizarii Site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

Links

Geoterm PDC S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care Site-ul www.geotermpdc.ro detine un link conector. Orice persoana care decide sa viziteze un Site conectat de Site-ul www.geotermpdc.ro o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca Geoterm PDC S.R.L. este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.